Σάββατο, Ιούνιος 15, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Εκπαιδευτικά μαθήματα νέων Ραδιοερασιτεχνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
rck1      Η  Ραδιολέσχη Καρδίτσας διοργανώνει μαθήματα κατάρτισης υποψήφιων νέων ραδιοερασιτεχνών και προετοιμασίας τους για την συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη του Α΄εξαμήνου 2015 που διοργανώνει το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
      Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ραδιοερασιτεχνισμό και επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση του Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου στις Εργατικές Κατοικίες, στο τέρμα της οδού Επτανήσου (έναντι πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής) κάθε Πέμπτη μετά τις 9:00 μ.μ., ή να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Βογιατζή στο τηλ. 6979337579 ή τον Αντιπρόεδρο Σπύρο Αυγέρη στο τηλ. 6977314747.
Πληροφορίες σχετικά με τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας και τις δραστηριότητές της, ραδιοερασιτεχνικά θέματα, δράσεις εθελοντισμού και πληροφορίες για τις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στον ιστότοπο του συλλόγου www.sz4krd.gr.