Κυριακή, Ιούλιος 21, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

"19ο Hamfest" - Πέρας

 

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στο χώρο της σκεπαστής αγοράς Νεάπολης, η 19η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (Ham Fest), που διοργάνωσε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Εκατοντάδες ραδιοερασιτέχνες, φίλοι των ασύρματων επικοινωνιών, αλλά και απλοί πολίτες που θέλανε να ενημερωθούν για τις ραδιοεπικοινωνίες, απ΄ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν εκεί προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους φίλους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες με τους οποίους επικοινωνούν μέσω ασυρμάτου, να ανταλλάξουν απόψεις για τεχνικά θέματα, αλλά και να αγοράσουν πομποδέκτες, κεραίες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα που τους είναι απαραίτητα, από τους πάγκους των εμπόρων που συμμετείχαν.  

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ήταν παρούσα με το περίπτερό της προκειμένου να ενημερώσει για τις δραστηριότητές της, αλλά και να προβάλλει τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Ν. Καρδίτσας.

Το περίπτερο του συλλόγου εφοδιασμένο με το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό, τουριστικούς οδηγούς, χάρτες, αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια, DVD, κλπ, που μας χορήγησε η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες που ενημερώθηκαν και εφοδιάστηκαν με τα σχετικά έντυπα. Βέβαια πέραν της ενημέρωσης και της οπτικής πανδαισίας από τις εικόνες της Καρδίτσας υπήρξε και η γευστική ενημέρωση. Γι΄ αυτό φρόντισαν το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ και ο ΠΛΑΣΤΗΣ Σωτήρης Παρασκευάς, οι δύο χορηγοί μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Οι επισκέπτες μας δοκίμασαν τις γευστικές παραδοσιακές πίτες του κ. Σωτήρη Παρασκευά, του γνωστού μας ΠΛΑΣΤΗ και δροσίστηκαν με το γάργαρο φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ από τα βουνά των Αγράφων που εμφιαλώνεται στη Βατσουνιά.

 

"19ο Hamfest" - Larissa 07 Σεπτ. 2014

 

2014-09-07-hamfest-larissa

"18ο Hamfest" - Larissa 2013. Πέρας...

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την 1η Σεπτεμβρίου 2013, στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, η 18η Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση (HamFest) που διοργάνωσε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας συμμετείχε όπως κάθε χρόνο με το περίπτερό της, που απέσπασε για μία ακόμη χρονιά τα θετικά σχόλια των επισκεπτών.

Από το περίπτερο μοιράζονταν στους επισκέπτες έντυπο ενημερωτικό υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος για το νομό Καρδίτσας, που χορηγήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ενώ παράλληλα γίνονταν προβολή του ενημερωτικού DVD στην τηλεόραση των 42' που υπήρχε.

Πλήθος επισκεπτών σταμάτησε να δει τις ομορφιές του τόπου μας και να πάρει κάποιο ενημερωτικό έντυπο. Παράλληλα γεύονταν τις παραδοσιακές Καρδιτσιώτικες πίτες που ευγενικά φέτος μας χορήγησε ο κ. Σωτήρης Παρασκευάς, ιδιοκτήτης του καταστήματος "Μικρονοστιμιές Πλάστης" επί της οδού Υψηλάντου 37 και το τσίπουρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας.

Στο περίπτερο εκτός από τις γιγαντοαφίσες υπήρχε και δεύτερη τηλεόραση στην οποία προβάλλονταν φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του συλλόγου που αφορούσαν δράσεις ενημέρωσης κοινού, δράσεις ενταγμένες στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας, ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες, ασκήσεις επικοινωνιών, κλπ, ενώ υπήρχε και ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο μέσω web κάμερας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη συμπαράστασή της στην εκδήλωση αυτή, με τη χορήγηση έντυπου υλικού και τον κ. Σωτήρη Παρασκευά ιδιοκτήτη του καταστήματος "Μικρονοστιμιές Πλάστης" για την προσφορά των παραδοσιακών πιτών που προσφέραμε στους επισκέπτες και οι οποίες ανέδειξαν και τη γευστική υπεροχή της Καρδίτσας.