Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

5ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Δολόπων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ του Δήμου Μενελαϊδος που οργάνωσε η Α.Ε. ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ. 180 αθλητές δήλωσαν συμμετοχή, εκ των οποίων, 21 περιπατητές έλαβαν μέρος στην απόσταση των 13 χλμ, 25 στην απόσταση των 4 χλμ και η έκπληξη του αγώνα έγινε από τα παιδιά ηλικίας μέχρι 15 χρονών όπου ξεπέρασαν τις 70 συμμετοχές. Aξίζει να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό σχολείο του Σμοκόβου φοιτούν 21 μαθητές. Μια από τις μπόρες αυτής της εποχής δημιούργησε δροσερό περιβάλλον συγχρόνως όμως και αρκετή υγρασία στην ατμόσφαιρα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε καθόλου τους συμμετέχοντες να απολαύουν την διαδρομή.

 

Μετά από 46’ 15" ο Γρίβας Γεράσιμος του Γ.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ τερματίζει πρώτος και τον ακολουθούν ο Καραβασίλης Βλάσσης του Α.Π.Σ ΤΕΛΜΕΣΣΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ με χρόνο 51’ 08" και τρίτος ο Νίκας Θωμάς από ΚΕΡΚΥΡΑ με χρόνο 51' 39".
Από τις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Σανούδου Ζήνια με χρόνο 1,03' 26", δεύτερη η Αλεξίου Αικατερίνη του ΣΔΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με χρόνο 1,05’ 16" και τρίτη η Παναγιωτόπουλου Νάνσυ με 1,05' 39". Ο σύλλογος φέτος αφιέρωσε τον αγώνα στα μικρά παιδιά τις περιοχής, όπου η συμμετοχή τους ήταν εντυπωσιακή. Έτσι βράβευσε με όλη την επισημότητα τους πρώτους από κάθε κατηγορία.
Στην κατηγορία 12-15 χρονών στα αγόρια πρώτος τερμάτισε ο Καραμέτης Φραγκίσκος, δεύτερος ο Λιπέρης Αλέξανδρος και τρίτος ο Τσέλιος Δημήτριος. Από τα κορίτσια η Κουτσούμπα Ευδοξία.
Στην κατηγορία ως 12 χρονών στα αγόρια πρώτος τερμάτισε ο Γιαννόπουλος Κων/νος, δεύτερος ο Πάλλας Παυσανίας και τρίτος ο Καμπόσος Γεώργιος.
Στα κορίτσια πρώτη η Μάμου Ελένη, δεύτερη η Κέντρου Καλλιόπη και τρίτη η Στέφου Δήμητρα.
Ο αγώνας έγινε όπως πάντα με τις καλύτερες συνθήκες ασφαλείας. Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φυσικό τοπίο, τις δυσκολίες της διαδρομής και το χειροκρότημα. Με τον τερματισμό στα ιαματικά λουτρά του Σμοκόβου το πρόγραμμα συνεχίστηκε με απονομές στους αθλητές και στις αθλήτριες καθώς και με απονομή πλακετών προς την τροχαία Καρδίτσας την οποία παράλαβε ο κύριος Σαββανάκης και στην Ραδιολέσχη Καρδίτσας την οποία παράλαβε ο ταμίας του Δ.Σ. Μανώλης Παναγιώτης για την προσφορά τους στη διοργάνωση. Η βραδιά τελείωσε τις πρωινές ώρες μετά από ένα όμορφο γλέντι . Η τοπική κοινωνία έδειξε για ακόμα μια φορά μέσα από την συμμετοχή, το χειροκρότημα της και τον εθελοντισμό ότι αξίζει την αγάπη των αθλητών. ....περισσότερα κλίκ εδώ.