Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Αποτελέσματα εξετάσεων Β' περιόδου 2012

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012, στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, οι πρώτες εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, με ηλεκτρονικό τρόπο, με την χρήση εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος εξετάσεων Ραδιοερασιτεχνών, όπως προβλέπεται από την Υπουργική Απόφαση 38200/1136/11-8-2011 (ΦΕΚ Β.1969/2011), ενώπιον της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής που αποτελούνταν από την κ. Γεωργία Κουβέλη ως Πρόεδρο και τους κ.κ. Νικόλαο Κόγια και Δημοσθένη Στυλόπουλο ως μέλη.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά είκοσι (20) υποψήφιου ραδιοερασιτέχνες, εκ των οποίων οι δεκαοκτώ (18) από το Νομό Καρδίτσας και δύο (2) από τους όμορους Νομούς Λάρισας και Μαγνησίας.

Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ήταν δεκαεννέα (19) επιτυχόντες και ένας (1) αποτυχών.

Από τους συμμετέχοντες υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες οι δεκατέσσερις (14) είναι μέλη της Ραδιολέσχης Καρδίτσας και έχουν παρακολουθήσει τα εκπαιδευτικά μαθήματα του συλλόγου για νέους ραδιοερασιτέχνες που διεξάγονταν από τον περασμένο Μάιο στα γραφεία του συλλόγου και είναι και οι δεκατέσσερις (14) στους επιτυχόντες των εξετάσεων.

Η Ραδιολέσχη Καρδίτσας ευχαριστεί την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρδίτσας και ιδιαίτερα την Εξεταστική Επιτροπή για την άρτια και άριστη διοργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων και εύχεται συγχαρητήρια στους νέους ραδιοερασιτέχνες και καλή πορεία στον όμορφο κόσμου του ραδιοερασιτεχνισμού. Ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να γνωρίσουν το κόσμο του ραδιοερασιτεχνισμού και να ενταχθούν σ' αυτόν ώστε να διοργανώσουμε τις δεύτερες εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη στο νομό μας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013.