Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Ετήσιος Χορός 2008

Επιτυχία που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη σημείωσε ο χορός της Ραδιολέσχης Καρδίτσας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008. Το “Βαρελάδικο του Διογένη” στον περιφερειακό της Καρδίτσας, ένα φανταστικό ρεμπετάδικο, γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρόν στην καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση.

Οι ραδιοερασιτέχνες με τις οικογένειές τους και πολλοί φίλοι της ασύρματης επικοινωνίας, χόρεψαν, διασκέδασαν και ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί με τη συνοδεία λαϊκής και ρεμπέτικης ορχήστρας, ενώ από την πλούσια λαχειοφόρο και τις ειδικές κληρώσεις αναδείχθηκαν δεκάδες τυχεροί με πολύτιμα ραδιοερασιτεχνικά μικρά και μεγάλα δώρα.
ΧΟΡΟΣ 2008 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον Φωστήρα Κων/νο SV4FVP τιμητική πλακέτα στην μνήμη του πατέρα του Φωστήρα Γεωργίου SV4KJ (Silent Key), ιδρυτή του συλλόγου, για την προσφορά του στον ραδιοερασιτεχνισμό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Μπαρμπούτης, ο Διοικητής της Π.Υ. Καρδίτσας κ. Αντώνης Πούλιος, ο πρώην Διοικητής κ. Κώστας Πούλιος και άλλοι επίσημοι, ενώ χαιρετιστήριες επιστολές και τηλεγραφήματα απέστειλαν από την Πρωτεύουσα οι Yπουργοί και οι βουλευτές του νομού μας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς και δωροθέτες που ενίσχυσαν με τις προσφορές τους την εκδήλωσή μας και συγκεκριμένα τις εταιρείες
ΑΝΚΟ Α.Ε KENWOOD, FREE BYTES COMMUNICATIONS Ι. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , COBRA CENTER LTD , ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΓΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ , OSPREY ELECTRONICS ΕΜ. ΚΟΤΤΑΚΗΣ, MERCEDES - BENZ N. ΒΟΥΡΔΑΣ & ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ , ΑΛΦΑΚΑΡ ΑΕΒΕ Ι. ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ και φυσικά το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ACTIONPRESS Ν. ΚΑΣΙΜΗ .

Άξια πολλών συγχαρητηρίων και ευχαριστιών είναι και όλα τα μέλη του συλλόγου που επιμελήθηκαν την σωστή προετοιμασία και μόχθησαν για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσής μας.

Για το Δ.Σ.

SV4DDK