Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Κοπή βασιλόπιτας 2014

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, ο σύλλογος των αδειούχων ραδιοερασιτεχνών (ασυρματιστών). Στα κατάμεστα από μέλη γραφεία του συλλόγου και παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας-Περιβάλλοντος του Δήμου Καρδίτσας  κ. Φίλιππου Κωτούλα και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Αρμοδιοτήτων Αγροτικής Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & ΑΠΕ και ραδιοερασιτέχνη κ. Αθανάσιου Μαρκινού (SV4FVM), ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Βογιατζής (SV4GDE), αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία, έκοψε την βασιλόπιτα.

 

Ο κ. Αντιδήμαρχος και ο κ. Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Παπαλού και ευχαρίστησαν τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας για την εθελοντική προσφορά της, αλλά και για τη συμβολή της στην διαδικασία αδειοδότησης του αεροδρομίου που κατασκευάζεται στη Μυρίνη.

Τα δώρα της βασιλόπιτας, πέντε (5) συνολικά, ήταν ένας φορητός πομποδέκτης V-U, μία κεραία αυτοκινήτου με μαγνητική βάση (προσφορά του καταστήματος του φίλου και ένθερμου συμπαραστάτη του συλλόγου Κώστα Χριστοδούλου από τη Λάρισα), ένα βιβλίο (προσφορά του π. Ιωάννη Μάνταλου) και δύο ξυλόγλυπτα με το ραδιοερασιτεχνικό διακριτικό (προσφορά του συναδέλφου Χάρη Λεκάτσα, SV3AQO, από την Πάτρα). Όπως συχνά συμβαίνει το πρώτο δώρο, ο φορητός πομποδέκτης, έτυχε και φέτος σε νέο μέλος του συλλόγου, τον Ηλία Ζαχαράκη, που βρίσκεται στο στάδιο της εκπαίδευσης για τη συμμετοχή στις εξετάσεις . Τα υπόλοιπα δώρα πέτυχαν οι Δημήτρης Νταντάμης (SV4GEO), Χρήστος Καππασιώτης (SV4FVS), Κατερίνα Καντερέ (SY4ASE) και Κωνσταντίνος Στατήρας (SV4LBZ).

Η συνέχεια δόθηκε στο διπλανό ταβερνάκι, όπου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συνέχισαν την όμορφη βραδιά, και απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα της κ. Ανθής Αναγνωστοπούλου και το ντόπιο κρασάκι, δημιουργώντας μια ευχάριστη και χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη.