Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Text Size
Greek English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Κοπή βασιλόπιτας 2012

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη  της Ραδιολέσχης Καρδίτσας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον ερχομό της νέας χρονιάς,  το βράδυ της Πέμπτης 19/1/2012 στα γραφεία του Συλλόγου.

Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από ραδιοερασιτέχνες που σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος.

Ο  Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους  Καλή Χρονιά, Υγεία και οικογενειακή Ευτυχία ενώ ο ασύρματος πήρε φωτιά από τα “qso” για τις καθιερωμένες ευχές με ραδιοερασιτέχνες που βρίσκονταν μακριά από την πόλη μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας (ραδιοερασιτέχνης SV4FVM ) κ. Αθανάσιος  Μαρκινός, ο οποίος και μετέφερε και τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασιλείου Τσιάκου.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο SV4QQC Γεώργιος Τσέγγος , ο οποίος κέρδισε το κύριο δώρο, έναν φορητό πομποδέκτη προσφορά του συλλόγου.

Δώρα επίσης κέρδισαν η SV4FVR Ελένη Σιαφάκα, μια εικόνα προσφορά του SV4GEG Παναγιώτη Μανώλη, και ο  SV4GDO Γεώργιος Παπουτσής, ένα βιβλίο που πρόσφερε ο SV4IMI, ιερέας π. Ιωάννης Μάνταλος.  Όλοι τους δέχθηκαν  τα συγχαρητήρια και τις ευχές  των παρευρισκομένων. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους, μετά το πέρας της εκδήλωσης παρέμειναν για να συνεχίσουν την ευχάριστη βραδιά, στην ταβέρνα έξω από τα γραφεία της Ραδιολέσχης. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία να συνεχισθούν οι συζητήσεις με προβληματισμούς και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία και προσφορά της Ραδιολέσχης στην πόλη μας.     

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, το Δ.Σ της Ραδιολέσχης Καρδίτσας απευθύνει στους ραδιοερασιτέχνες του νομού και σε όλους τους συμπολίτες, ευχές για Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή Ευημερία.